Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Professionele barista’s, enthousiaste shakers en gastvrije hosts op jouw stand

Offerte / brochure
Reeds ingezet door
Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods

Beurs catering

Tijdens een beurs wil je graag bezoekers aantrekken op je stand en een goede en langdurige indruk achterlaten. Hier helpen onze gastvrije barista’s en shakers op de beurs graag bij. Ze voorzien je bezoekers van het perfecte kopje koffie en een verse smoothie. Wil je de beursdag goed afsluiten met vaste klanten? Dan maakt de koffie in een mum van tijd plaats voor een gezellige (m)cocktail bar zodat iedereen nog even wilt blijven hangen op de gezelligste stand van de beurs.

Wij zorgen uiteraard voor de juiste uitstraling door middel van leuke branding opties. Zoals full colour bedrukte bekers welke al vanaf 250 stuks te bestellen zijn. Zo wandelt jouw logo letterlijk de hele beursvloer over.

Full service beurspakket aanvragen?

 

Jouw branding op
onze bar

Onze concepten bieden ruimte voor jouw logo. De gehele voorplaat van onze bar is full colour te bedrukken. Ook de koffiebekers, smoothiebekers, het schort van de barista en de sweets zijn te voorzien van jouw bedrijfslogo. Perfect natuurlijk om meer zichtbaarheid te creëren! Bezoekers van beurzen blijven langer op je stand hangen met het inhuren van een mobiele koffiebar met barista, bij uitstek een goed moment je logo extra naar voren te laten komen!

Offerte aanvragen

Kennismaken met ons gastvrije personeel

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor elk event een passende barista/shaker/host(ess) uit ons team te zoeken. Van tevoren stellen we je graag voor aan de barista die voor jouw event de koffie verzorgt. Deze koffieconnaisseur beschikt over goede latte art skills en weet het beste uit een kopje koffie te halen. De barista op locatie kan ook een kleine barista workshop geven. Het gehele team heeft een enorme passie voor koffie en thee en wil dit graag delen!

Offerte aanvragen

Cascara concepten zijn
duurzaam!

We vinden het niet alleen mooi klinken als verkooppraatje, maar zijn daadwerkelijk bezig met het verduurzamen van ons bedrijf. Naast de biologische en fair trade producten die we al gebruiken zijn we continu bezig om de sociale impact en die op het milieu te verbeteren. Zo weten wij precies wie onze koffieboeren zijn, weten wij wie wat verdient in de supply chain en zit onze koffie sinds kort in tonnen i.p.v. wegwerpzakken, hoe minder afval hoe beter!

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo opdrachtgever

Jakovina van Haeringen

Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken.
De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank. M.a.w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods