Cascara Events logo
  • Persoonlijke en duurzame benadering
  • Voor grote en kleine evenementen
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte

Pop-up specialty koffiezaakje in het centrum van Amersfoort

Halverwege mei zijn wij een pop-up specialty koffiezaakje midden in het centrum van Amersfoort begonnen. Bij de kapperszaak Haren Majesteit kan je nu niet alleen terecht voor een knipbeurt maar kun je ook een heerlijk kopje koffie, smoothie of home baked brownie 2 go halen. Daarnaast kan je gelijk een zakje koffiebonen, gebrand door special Roast, meenemen voor thuis. Met onze nieuwe mobiele koffiebar hadden we deze pop-up zo gerealiseerd! Ben je in de buurt van de lieve vrouwestraat 27, kom dan zeker even langs!

Wil je ook graag een koffiecorner op locatie? Of je collega’s trakteren op een smoothie? We helpen je graag verder!

Offerte / brochure

Wat klanten zeggen over onze samenwerking

Logo Next Kitchen

Fleur Huisman

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen! We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team. Een echte aanrader dus.

ilionx logo bij testimonial

Wendy Hertgers

De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken.

XUM6vHd8_400x400

Marco van Vliet #2

Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht. Goed verzorgd, op maat afgestemd en ingevuld door een leuk en professioneel team. Echt een succes!

descartes logo

Marjon van Dijen

Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes!

stl_placeholder

Sanne Wierda

We hebben de Vitamini ingezet bij onze callcenters voor agentweek. Heerlijke, verse smoothies van soms onbekende fruitsoorten.
Erg lekker en leuk gepresenteerd. De schorten, auto en bekers waren zelfs Staatsloterij gebrand. Een echte aanrader!

Brand new live
The Food Line Up
Jaarbeurs
Mercuurs
rijtuigenloods